Peta Minda Ting. 2

Bab 1
Bab 2
Bab 3A
Bab 3B
Bab 3C
Bab 4A
Bab 4B
 Bab 4C
Bab 5A
Bab 5B
Bab 5C
Bab 6A
Bab 6B

Bab 6C
 Bab 8A
Bab 8B
Bab 8C
Bab 8D
Bab 8E



PERHATIAN UNTUK PARA PELAJAR:
JANGAN BERI ALASAN TIDAK DAPAT NOTA PETA MINDA SAYA SEKIRANYA ANDA TIDAK HADIR KE SEKOLAH. SALIN SAHAJA DARI SINI. HARAP MAKLUM. 


66 comments:

  1. Replies
    1. Kertas A4 la takkan majong. Majong guna marker la. Lagipun macammana nak tangkap gambar kalau kertas majong, besar sangat -,-

      Delete
  2. Replies
    1. Bab 7 dalam bentuk power point. Cikgu sengaja tidak buat dalam peta minda.

      Delete
    2. alaaa..cikgu x publish kn ke..nk bwt nota nii

      Delete
    3. alaaa..cikgu x publish kn ke..nk bwt nota nii

      Delete
    4. alaaa..cikgu x publish kn ke..nk bwt nota nii

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. cikgu, tolong postkan bab 7 yg tidak menggunakan premium ya?

    ReplyDelete
  5. bab3A tuh sma ngan bab 3 ker cikgu

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum cikgu,nak tnya yg bab 3.2 tu mmg takde penerangan ke?

    ReplyDelete
  7. salam cikgu saya nk tanya nota form 2 bab 1, 2 dan sebagainya tu memang tak da ke saya memerlukannya secepaat mungkin

    ReplyDelete
  8. saya suka blog ni memudahkan saya untuk menyiapkan kerja sekolah dan ulangkaji semuanya telah diringkaskan

    ReplyDelete
  9. Terima kasih cikgu, senang saya nak ulangkaji.

    ReplyDelete
  10. terima kasih banyak cikgu! banyak saya dapat drpd blog ni untuk buat nota SJ saya dengan ringkas sangat! LIKE!

    ReplyDelete
  11. Terima Kasih banyak... nota ni sangat membantu saya

    ReplyDelete
  12. Cikgu boleh guna pen warna-warni dalam buku nota ke?

    ReplyDelete
  13. Thanks! Saya guna untuk nota dekat papan kenyataan kelas. Terima kasih banyak banyak!

    ReplyDelete
  14. thanks sbb mmbntu untuk mnyiapkan hw saya

    ReplyDelete
  15. nota yg baik,
    tapi ada bbrapa butir yg penting yg hilang

    ReplyDelete
  16. kenapa peta minda tingkatan 1 tk de??

    ReplyDelete
  17. lololololoolllllooloolololololololoolololololllololololololololollollolol

    ReplyDelete
  18. alamak esok periksa pulaaa :3 subjek sejarah pulaa tu ......boleh kasi soalan sejarah yg slalu keluar dlm pperiksaan form2 berdasarkan PT3??

    ReplyDelete
  19. ya it was a nice tips tome
    its make me easy to do my homeworks

    ReplyDelete
  20. Thanks sebab post ni.membantu sgt bagi saya student yg tak dpt buku teks . mohon di print utk ditampal di sudut sejarah kelas saya.jgn risau saya pasti akan berikan penghargaan utk cekgu. :)

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Cikgu yang bab 3A peta minda 3.2 yang mana satu ye???

    ReplyDelete
  23. Cikgu, sy gnkan nota cikgu sms mngjr anak mrd sy...nota cikgu bnyk membantu sy..minta di halalkan ye cikgu...terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  24. Terima kasih ye,cikgu.Minta di halalkan ye cikgu

    ReplyDelete
  25. ada tak peta minda sejarah tingkatan 3?

    ReplyDelete
  26. nak tnya skit bleh x apa itu PELABUHAN BEBAS??

    ReplyDelete
  27. Cikgu...terimakasih banyak2... Tapi..kenape bab 7 takde??? Sy nk yang tu je..

    ReplyDelete
  28. Cikguu...Mane Bab7..huhuuhuuuuu...Isnin nk hantar dh...

    ReplyDelete
  29. Cikguu...Mane Bab7..huhuuhuuuuu...Isnin nk hantar dh...

    ReplyDelete
  30. Cikguu...Mane Bab7..huhuuhuuuuu...Isnin nk hantar dh...

    ReplyDelete
  31. cikgu ade peta yg senang ingat utk periksa akhir tahun

    ReplyDelete
  32. cikguu..bab 7 please.. sy tk paham sngt ceritanya ..

    ReplyDelete
  33. nota ini bagus . ringkas & mudah difahami . senang utk mngulangkaji . terima kasih cikgu . :)

    ReplyDelete
  34. nota ini bagus . ringkas & mudah difahami . senang utk mngulangkaji . terima kasih cikgu . :)

    ReplyDelete
  35. Mohon share.... Tq... Moga dmurhkn rezeki

    ReplyDelete
  36. Terima kasih Pn Fara, suka peta minda ni.. Alhamdulillah siap jugak nota sejarah sebab sebelum ni tiada idea nak buat mindmap camna and nak ringkaskan.. :D

    ReplyDelete
  37. gambrnota tu kecik sgt...tak dpt tengok

    ReplyDelete
  38. Hi cikgu tajuk 3.2 dan chapter 7 xde...boleh tolong email saya tak..???>>>>>> pasatan170292@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. nota yang sgt membantu..kalau bole tlg upload nota tingkatan 3...

    ReplyDelete
  40. Saya nak nota form 3..mcm mne sy nk dptkan?

    ReplyDelete
  41. Saya nak nota form 3..mcm mne sy nk dptkan?

    ReplyDelete
  42. Terima kasih cikgu....nota ini paling ringkas dalam internet...sangat membantu...cikgu saya pun mensyorkan saya untuk salin nota ini....terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  43. Terima kasih cikgu....nota ini paling ringkas dalam internet...sangat membantu...cikgu saya pun mensyorkan saya untuk salin nota ini....terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  44. Assalammualaikum... nota paling ringkas.. sya suka nota ni.. sya nk mintak izin untuk salin ya..terima kasih cikgu...

    ReplyDelete
  45. assalamualaikom..disebabkan nota ringkas nie sye telah mendapat keputusan yang cemerlang..terima kasih cikgu..

    ReplyDelete
  46. hahahha..kat kertas 8e ada semut mati penyek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. but apa apa pun thanks cikgu sbb upload nota ni..:) saya dapat A ..baca nota cikgu je..;)

      Delete
  47. cikguuuuu..
    yg bab 5 tu nota dia memang smbung ngan bab 6 ke apa??

    ReplyDelete