Peta Minda Ting. 2

Bab 1
Bab 2
Bab 3A
Bab 3B
Bab 3C
Bab 4A
Bab 4B
 Bab 4C
Bab 5A
Bab 5B
Bab 5C
Bab 6A
Bab 6B

Bab 6C
 Bab 8A
Bab 8B
Bab 8C
Bab 8D
Bab 8E



PERHATIAN UNTUK PARA PELAJAR:
JANGAN BERI ALASAN TIDAK DAPAT NOTA PETA MINDA SAYA SEKIRANYA ANDA TIDAK HADIR KE SEKOLAH. SALIN SAHAJA DARI SINI. HARAP MAKLUM. 


29 comments:

  1. Replies
    1. Kertas A4 la takkan majong. Majong guna marker la. Lagipun macammana nak tangkap gambar kalau kertas majong, besar sangat -,-

      Delete
  2. Replies
    1. Bab 7 dalam bentuk power point. Cikgu sengaja tidak buat dalam peta minda.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. cikgu, tolong postkan bab 7 yg tidak menggunakan premium ya?

    ReplyDelete
  5. bab3A tuh sma ngan bab 3 ker cikgu

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum cikgu,nak tnya yg bab 3.2 tu mmg takde penerangan ke?

    ReplyDelete
  7. salam cikgu saya nk tanya nota form 2 bab 1, 2 dan sebagainya tu memang tak da ke saya memerlukannya secepaat mungkin

    ReplyDelete
  8. saya suka blog ni memudahkan saya untuk menyiapkan kerja sekolah dan ulangkaji semuanya telah diringkaskan

    ReplyDelete
  9. Terima kasih cikgu, senang saya nak ulangkaji.

    ReplyDelete
  10. terima kasih banyak cikgu! banyak saya dapat drpd blog ni untuk buat nota SJ saya dengan ringkas sangat! LIKE!

    ReplyDelete
  11. Terima Kasih banyak... nota ni sangat membantu saya

    ReplyDelete
  12. Cikgu boleh guna pen warna-warni dalam buku nota ke?

    ReplyDelete
  13. Thanks! Saya guna untuk nota dekat papan kenyataan kelas. Terima kasih banyak banyak!

    ReplyDelete
  14. thanks sbb mmbntu untuk mnyiapkan hw saya

    ReplyDelete
  15. nota yg baik,
    tapi ada bbrapa butir yg penting yg hilang

    ReplyDelete
  16. kenapa peta minda tingkatan 1 tk de??

    ReplyDelete
  17. lololololoolllllooloolololololololoolololololllololololololololollollolol

    ReplyDelete
  18. alamak esok periksa pulaaa :3 subjek sejarah pulaa tu ......boleh kasi soalan sejarah yg slalu keluar dlm pperiksaan form2 berdasarkan PT3??

    ReplyDelete
  19. ya it was a nice tips tome
    its make me easy to do my homeworks

    ReplyDelete
  20. Thanks sebab post ni.membantu sgt bagi saya student yg tak dpt buku teks . mohon di print utk ditampal di sudut sejarah kelas saya.jgn risau saya pasti akan berikan penghargaan utk cekgu. :)

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete